Obchodní podmínky a zásady ochrany osobních údajů – StreetGame.cz

Obchodní podmínky a zásady ochrany osobních údajů

Úvodní ustanovení

V těchto Všeobecných obchodních podmínkách jsou stanoveny podmínky, za kterých provozovatel webu streetgame.cz (společnost EDULIFE s.r.o.; Nádražní 54; 702 00 Ostrava; IČO: 07197004; [email protected], telefon 608555231) prodává zboží a služby uživatelům internetových stránek streetgame.cz, streetgamehandbook.cz a thisisgame.cz. Odsouhlasením našich podmínek s námi závazně uzavíráte smlouvu. Podmínky se mohou kdykoli změnit.

  1. Objednání kurzu

Přihlášky na kurzy přijímáme osobně, telefonicky, e-mailem nebo nákupem skrze formulář na našich stránkách. Tištěné i elektronické přihlášky považujeme za závazné. Zařazení všech přihlášených provádíme podle pořadí došlých objednávek. V případě, že je kurz již naplněn, vyrozumí Vás zodpovědná osoba příslušného kurzu.

Vyplněním a odesláním závazné objednávky/přihlášky a zaškrtnutím políčka „Souhlasím s obchodními podmínkami“ vyjadřujete souhlas s poskytnutím osobních údajů ke zpracování (v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů) provozovateli serveru streetgame.cz. Tento souhlas je udělován dobrovolně a může být kdykoliv odvolán. Potvrzujete, že vámi zadaná e-mailová adresa je opravdu vaše, a můžeme vám na ni zasílat e-maily, včetně obchodních sdělení.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

  1. Storno podmínky a reklamace

Vzhledem k povaze produktů, které můžete na našich stránkách zakoupit, není reklamace možná. Bezplatné storno přijímáme nejpozději 2 dny před začátkem akce. Obdržíme-li storno v období kratším než 2 dny (48 hodin), účtujeme celou její cenu. V případě potřeby můžete vyslat náhradníka, potřebujeme ale předem jeho jméno, mail a telefonní číslo. Náhradník musí udělit souhlas se sdílením svých osobních údajů a našimi obchodními podmínkami. Při předem omluvené neúčasti kurzovné nevracíme, ale nabízíme náhradní termín, případně výběr jiné akce. Při neomluvené neúčasti kurzovné nevracíme.

  1. Organizační změny

Provozovatel si vyhrazuje právo na změnu lektora, termínu nebo úplné zrušení kurzu z neočekávaných organizačních a provozních důvodů. O všech těchto případných změnách Vás bude včas informovat vedoucí příslušného kurzu a zároveň Vám nabídne možnost účasti na následujících termínech. V případě, že Vám nebudou vyhovovat následující termíny, vedoucí kurzu s Vámi individuálně projedná další postup či případné storno Vaší objednávky.

  1. Realizace kurzu

Po zaplacení Vás před zahájením kurzu bude telefonicky nebo e-mailem kontaktovat vedoucí příslušného kurzu s organizačními pokyny.

Prezence účastníků je 5 minut před zahájením kurzu. Drogy včetně alkoholu jsou na kurzu zakázány, v případě porušení může být kurzista vyloučen bez nároku na náhradu peněz nebo jiný termín.

Akci podstupujete na vlastní nebezpečí, provozovatel neručí za případně vzniklé škody nebo úrazy.

  1. Jaká data sbíráme

Přístupem na web souhlasíte s ukládáním našich cookies. Cookies jsou data zaslaná webovou stránkou a uložená v prohlížeči návštěvníka. Při každé návštěvě pak prohlížeč posílá data zpátky serveru. Díky tomu stránky mohou rozpoznat jednotlivé uživatele, uložit jejich předvolby, sledovat jejich chování…

Během pohybu na stránce sledujeme vaši aktivitu skrze Google analytics (kvůli statistikám, jací lidé nás navštěvují, odkud, v jakém počtu…) a Facebook pixel (zejména pro remarketing, tedy například zobrazování reklamy na základě toho, jaké naše stránky jste navštívili).

Při přihlášení k odběru newsletterů ukládáme váš e-mail, případně další dobrovolně poskytnuté informace (jméno, věk, město, cíl, odkud jste přihlášení) s pomocí služby Mailchimp pro větší personalizaci mailů. Sledujeme, které maily od nás otevíráte a na které odkazy v nich klikáte, kolikrát a v jaký čas, abychom viděli, co lidi zajímá, a mohli dále zvyšovat kvalitu obsahu.

Při nákupu produktu ukládáme vaše jméno, příjmení, mail (na kterém vás následně budeme kontaktovat), zakoupené produkty, někdy i telefonní číslo nebo adresu, vše v systému FAPI, službě na automatizaci prodeje a vystavování faktur.

Při odesílání komentáře nebo příspěvku na fóru sbíráme kromě textu samotného příspěvku, který se stává naším vlastnictvím, také vámi vyplněný mail (např. pro upozornění na novou odpověď v tématu, které sledujete) a vaši IP adresu (např. pro rozpoznání zabanovaných uživatelů). Když návštěvníci přidají komentář na tento web, jsou shromažďovány údaje zobrazené ve formuláři pro komentář, dále IP adresa návštěvníka a řetězec user agent definující prohlížeč, což pomáhá k detekci spamu. Komentáře na webu monitoruje, analyzuje a zpracovává plugin Akismet od firmy Automatic, který nás brání před spamem. Pokud na naše stránky přidáte komentář, můžete povolit uložení jména, emailové adresy a webové stránky do cookies. Tímto způsobem se snažíme zvýšit váš komfort – když budete psát nový komentář, už pak nebudete muset tyto údaje znovu vyplňovat. Tyto soubory cookies budou mít životnost jeden rok. Pokud máte účet a přihlašujete se k tomuto webu, nastavíme dočasné cookie pro ověření, zda váš prohlížeč přijímá soubory cookies. Tento soubor cookie neobsahuje žádná osobní data a při zavření prohlížeče se zruší. Při přihlašování vám nastavíme také několik souborů cookies pro uložení vašich přihlašovacích údajů a pro nastavení zobrazení obrazovky. Přihlašovací soubory cookies mají životnost dva dny a cookies pro nastavení zobrazení mají životnost jeden rok. Pokud potvrdíte možnost „Zapamatovat si mě“, vaše přihlášení bude trvat dva týdny. Pokud se ze svého účtu odhlásíte, přihlašovací cookies budou odstraněny. Pokud upravujete nebo publikujete článek, bude ve vašem prohlížeči uložen další cookie. Tento cookie neobsahuje žádná osobní data a jednoduše označuje ID příspěvku, který jste právě upravili. Jeho platnost vyprší po 1 dni. Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web. Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku. Pokud přidáte komentář, komentář a jeho metadata budou uchovávána po dobu neurčitou. Údaje jsou uchovávány za účelem automatického rozpoznání a schválení všech následných komentářů, místo jejich držení ve frontě moderování. Komentáře návštěvníků mohou být kontrolovány prostřednictvím automatizované služby detekce spamu, která může být umístěna v zahraničí.

  1. Ostatní ujednání

Potvrzuji, že je mi minimálně 18 let

Nebudu shromažďovat osobní údaje o účastnících kurzu a instruktorech. Rozumím tomu, že identita instruktorů i účastníků kurzu musí zůstat utajena – soukromí je pro účastníky kurzu důležité.

Zavazuji se, že nebudu během kurzů a přednášek pořizovat žádné video ani audio záznamy. Pořizování audio nebo video záznamů může vést k vyloučení z kurzu nebo přednášky bez náhrady, a udělení finanční pokuty.

Zavazuji se dále nešířit žádné učební materiály, které jsou součástí. Tyto materiály jsou předmětem autorského práva a jako takové nesmí být dále rozmnožovány ani šířeny.

Zavazuji se nepředat žádné z materiálů, které jsou součástí kurzu, přednášky nebo klientské sekce žádné společnosti, která by mohla provozovateli kurzů konkurovat. Dále se zavazuji nevyužít žádných znalostí získaných z kurzu, přednášky nebo klientské sekce k založení konkurenční společnosti nebo v práci pro konkurenční společnost. Získané materiály a znalosti jsou tajné a jsou určeny pouze pro osobní účely. Knihy a jiné materiály kupuji pouze pro své osobní využití a nebudu je sdílet s žádnými dalšími osobami.

Dále prohlašuji, že nevlastním, ani nepracuji pro společnosti nebo webové stránky, které učí muže, jak být úspěšný u žen. Prohlašuji, že neplánuji vlastnit nebo pracovat pro takovou společnost nejméně tři roky od absolvování kurzu, přednášky nebo koupě knihy. V případě porušení tohoto prohlášení může streetgame.cz požadovat náhradu za ušlý zisk za každé jednotlivé porušení.

Souhlasím s tím a beru na vědomí, že všechny názory, postupy, techniky a triky, se kterými budu seznámen v průběhu kurzu, přednášky nebo v knihách, musí být chápány pouze pro účely pobavení, nikoli jako profesionální rady. Prohlašuji, že nabyté vědomosti nepoužiji v rozporu se zákonem.

Z přednášky nebo kurzu může být kdokoli vyloučen i bez udání důvodů a bez nároku na vrácení peněz, pokud to pořadatel uzná za nutné.

Platnost kurzů a skypů v rámci Internship programu je 1 rok od přihlášení (tedy od chvíle zaplacení první splátky nebo celé částky najedou). V případě opoždění jednotlivých splátek účtujeme z dlužné částky zákonný úrok. Platbu Internshipu nelze přerušit nebo odložit, a to ani v případě, že všechny kurzy nakonec neabsolvujete. Skypy a kurzy v Internshipu, balíky přednášek, členství, balíky Výcviků, SuperPack a jakékoli jiné balíky se vztahují vždy jen na jednu osobu, jsou tedy nepřenositelné (nemůžete si například balík koupit dohromady s kamarádem a polovinu lekcí absolvovat vy, polovinu on). Přihlášením do Internshipu se vždy zavazujete uhradit veškeré splátky před koncem splatnosti.

Veškeré příspěvky, zprávy, texty, uživatelské účty i jiná data na forum.streetgame.cz se okamžitě stávají výhradním vlastnictvím majitele streetgame.cz.

Souhlasím s tím, že provozovatel kurzů a jednotliví instruktoři nejsou zodpovědní za jakékoli újmy, jakkoli související s užitím nebo nemožností užití konceptů, se kterými budu v průběhu seznámen. I když se streetgame.cz maximálně snaží o ochranu dat, je třeba brát v potaz, že cokoli na internetu se jednou může stát veřejným.