Obchodní podmínky a zásady ochrany osobních údajů – StreetGame.cz

Obchodní podmínky a zásady ochrany osobních údajů

Úvodní ustanovení

V těchto Všeobecných obchodních podmínkách jsou stanoveny podmínky, za kterých provozovatel webu streetgame.cz (společnost EDULIFE s.r.o.; Nádražní 54; 702 00 Ostrava; IČ: 07197004; [email protected]) prodává zboží a služby uživatelům internetových stránek streetgame.cz, streetgamehandbook.cz a thisisgame.cz. Odsouhlasením našich podmínek s námi závazně uzavíráte smlouvu. Podmínky se mohou kdykoli změnit.

  1. Objednání kurzu

Přihlášky na kurzy přijímáme osobně, telefonicky, e-mailem nebo registrací na našich stránkách. Tištěné i elektronické přihlášky považujeme za závazné. Zařazení všech přihlášených provádíme podle pořadí došlých objednávek. V případě, že je kurz již naplněn, vyrozumí Vás zodpovědná osoba příslušného kurzu.

Vyplněním a odesláním závazné objednávky/přihlášky vyjadřujete souhlas s poskytnutím osobních údajů ke zpracování (v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů) provozovateli serveru streetgame.cz. Tento souhlas je udělován dobrovolně a může být kdykoliv odvolán. Potvrzujete, že vámi zadaná e-mailová adresa je opravdu vaše, a můžeme vám na ni zasílat e-maily.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

  1. Storno podmínky

Bezplatné storno přijímáme nejpozději 2 dny před začátkem akce. Obdržíme-li storno v období kratším než 2 dny (48 hodin), účtujeme celou její cenu. V případě potřeby můžete vyslat náhradníka, potřebujeme ale předem jeho jméno, mail a telefonní číslo. Při předem omluvené neúčasti kurzovné nevracíme, ale nabízíme náhradní termín, případně výběr jiné akce. Při neomluvené neúčasti kurzovné nevracíme.

  1. Organizační změny

Provozovatel si vyhrazuje právo na změnu lektora, termínu nebo úplné zrušení kurzu z neočekávaných organizačních a provozních důvodů. O všech těchto případných změnách Vás bude včas informovat vedoucí příslušného kurzu a zároveň Vám nabídne možnost účasti na následujících termínech. V případě, že Vám nebudou vyhovovat následující termíny, vedoucí kurzu s Vámi individuálně projedná další postup či případné storno Vaší objednávky.

  1. Realizace kurzu

Po zaplacení zálohy před zahájením kurzu Vás bude telefonicky nebo e-mailem kontaktovat vedoucí příslušného kurzu s organizačními pokyny.

Prezence účastníků je 5 minut před zahájením kurzu. Drogy včetně alkoholu jsou na kurzu zakázány.

Akci podstupujete na vlastní nebezpečí, provozovatel neručí za případně vzniklé škody nebo úrazy.

  1. Jaká data sbíráme

Přístupem na web souhlasíte s ukládáním našich cookies. Během pohybu na stránce sledujeme vaši aktivitu skrze Google analytics (kvůli statistikám, jací lidé nás navštěvují, odkud, v jakém počtu…) a Facebook pixel (zejména pro remarketing).

Při přihlášení k odběru newsletterů ukládáme váš e-mail, případně další dobrovolně poskytnuté informace (jméno, věk, město, cíl, odkud jste přihlášení) s pomocí služby Mailchimp pro větší personalizaci mailů. Sledujeme, které maily od nás otevíráte a na které odkazy v nich klikáte, kolikrát a v jaký čas, abychom viděli, co lidi zajímá, a mohli dále zvyšovat kvalitu.

Při nákupu produktu ukládáme vaše jméno, přijímení, mail (na kterém vás následně budeme kontaktovat), zakoupené produkty, někdy i telefonní číslo nebo adresu, vše v systému FAPI.

Při odesílání komentáře nebo příspěvku na fóru sbíráme kromě textu samotného příspěvku, který se stává naším vlastnictvím, také vámi vyplněný mail (např. pro upozornění na novou odpověď v tématu, které sledujete) a vaši IP adresu (např. pro rozpoznání zabanovaných uživatelů). Když návštěvníci přidají komentář na tento web, jsou shromažďovány údaje zobrazené ve formuláři pro komentář, dále IP adresa návštěvníka a řetězec user agent definující prohlížeč, což pomáhá k detekci spamu. Komentáře na webu monitoruje, analyzuje a zpracová plugin Akismet od firmy Automatic, který nás brání před spamem. Pokud na naše stránky přidáte komentář, můžete povolit uložení jména, emailové adresy a webové stránky do cookies. Tímto způsobem se snažíme zvýšit váš komfort, když budete psát nový komentář už pak nebudete muset tyto údaje znovu vyplňovat. Tyto soubory cookies budou mít životnost jeden rok. Pokud máte účet a přihlašujete se k tomuto webu, nastavíme dočasné cookie pro ověření, zda váš prohlížeč přijímá soubory cookies. Tento soubor cookie neobsahuje žádné osobní data a při zavření prohlížeče se zruší. Při přihlašování vám nastavíme také několik souborů cookies pro uložení vašich přihlašovacích údajů a pro nastavení zobrazení obrazovky. Přihlašovací soubory cookies mají životnost dva dny a cookies pro nastavení zobrazení mají životnost jeden rok. Pokud potvrdíte možnost „Zapamatovat si mě“, vaše přihlášení bude trvat dva týdny. Pokud se ze svého účtu odhlásíte, přihlašovací cookies budou odstraněny. Pokud upravujete nebo publikujete článek, bude ve vašem prohlížeči uložen další cookie. Tento cookie neobsahuje žádné osobní data a jednoduše označuje ID příspěvku, který jste právě upravili. Jeho platnost vyprší po 1 dni. Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web. Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku. Pokud přidáte komentář, komentář a jeho metadata budou uchovávána po dobu neurčitou. Údaje jsou uchovávány za účelem automatického rozpoznání a schválení všech následných komentářů, místo jejich držení ve frontě moderování. Komentáře návštěvníků mohou být kontrolovány prostřednictvím automatizované služby detekce spamu, která může být umístěna v zahraničí.

  1. Ostatní ujednání

Potvrzuji, že je mi minimálně 18 let

Nebudu shromažďovat osobní údaje o účastnících kurzu a instruktorech. Rozumím tomu, že identita instruktorů i účastníků kurzu musí zůstat utajena – soukromí je pro účastníky kurzu důležité.

Zavazuji se, že nebudu během kurzů a přednášek pořizovat žádné video ani audio záznamy. Pořizování audio nebo video záznamů může vést k vyloučení z kurzu nebo přednášky bez náhrady, a udělení finanční pokuty.

Zavazuji se dále nešířit žádné učební materiály, které jsou součástí. Tyto materiály jsou předmětem autorského práva a jako takové nesmí být dále rozmnožovány a šířeny.

Zavazuji se nepředat žádné z materiálů, které jsou součástí kurzu, přednášky nebo klientské sekce žádné společnosti, která by mohla provozovateli kurzů konkurovat. Dále se zavazuji nevyužít žádných znalostí získaných z kurzu, přednášky nebo klientské sekce k založení konkurenční společnosti nebo v práci pro konkurenční společnost. Získané materiály a znalosti jsou tajné a jsou určeny pouze pro osobní účely. Knihy a jiné materiály kupuji pouze pro své osobní využití a nebudu je sdílet s žádnými dalšími osobami.

Dále prohlašuji, že nevlastním, ani nepracuji pro společnosti nebo webové stránky, které učí muže, jak být úspěšný u žen. Prohlašuji, že neplánuji vlastnit nebo pracovat pro takovou společnost nejméně tři roky od absolvování kurzu, přednášky nebo koupě knihy. V případě porušení tohoto prohlášení může streetgame.cz požadovat náhradu za ušlý zisk za každé jednotlivé porušení.

Souhlasím s tím a beru na vědomí, že všechny názory, postupy, techniky a triky, se kterými budu seznámen v průběhu kurzu, přednášky nebo v knihách, musí být chápány pouze pro účely pobavení, nikoli jako profesionální rady. Prohlašuji, že nabyté vědomosti nepoužiji v rozporu se zákonem.

Z přednášky nebo kurzu může být kdokoli vyloučen i bez udání důvodů a bez nároku na vrácení peněz, pokud to pořadatel uzná za nutné.

Platnost kurzů a skypů v rámci Internship programu je 1 rok od přihlášení. V případě přerušení programu ze strany žáka nebo vyloučení z Internshipu ze strany instruktora žák zaplatí plnou cenu absolvovaných kurzů (2999 Kč za každý) a skypů (499 Kč za každý). Nemusí platit za kurzy a skypy, které neabsolvoval.

Veškeré příspěvky, zprávy, texty, uživatelské účty i jiná data na forum.streetgame.cz se okamžitě stávají výhradním vlastnictvím streetgame.cz.

Souhlasím s tím, že provozovatel kurzů a jednotliví instruktoři nejsou zodpovědní za jakékoli škody, jakkoli související s užitím nebo nemožností užití konceptů, se kterými budu v průběhu seznámen. I když se streetgame.cz maximálně snaží o ochranu dat, je třeba brát v potaz, že cokoli na internetu se jednou může stát veřejným.